Návštěva paní chovatelky

11.10.2010 22:39

 

V sobotu 2.9. nás navštívili manželé Trubákovi, majitelé Chiarčiny maminky Ammy Černý Vítr a chovatelské stanice Navare Prim, odkud Chiara pochází. Vzali s sebou na návštěvu i Chiarčina brášku Cyrilka (Caesar Navare Prim), kterého si nechali. Z Cyrilka roste nádherný pejsek a i když byl jako štěňátko menší, stihl už Chiaru přerůst a podle velikosti jeho tlap z něj asi bude mohutný pes. Je moc vnímavý a šikovný a v mnoha povahových rysech nám připomíná našeho Merlinka. Také se mu krásně vybarvují znáčky.

Kiri s Cyrílkem si hráli celé opdoledne, i na Merlinovi bylo vidět, že by se rád připojil, ale Cyrilek z něj měl respekt, takže jsme Merlina drželi trošku stranou, aby moc nedivočil. Později jsme se vydali na velkou zahradu k našemu jezírku. Naši psi se rádi ráchají, Cyrílkovi se vodá zdála trochu podezřelá, ale vida, že Chiarka ve vodě vesele skotačí, po čase se osmělil a do vody opatrně vlezl také.

Celé odpoledne bylo moc příjemné a užili si jej nejen naši psíci, ale i my páníčkové. Děkujeme za návštěvu a těšíme se zase brzy na viděnou.

Zde najdete několik málo fotek ze sobotního odpoledne.

Candy Navare Prim (Cyrilek)

—————

Zpět